Værd at vide om privatleasing

Privatleasing er en flerårig lejeaftale, hvor du har fuld råderet over bilen, uden at du står som ejer af bilen. Det er os, der som ejere af bilen står for serviceudgifterne, og derfor har du fuld økonomisk tryghed, når du leaser en bil hos os.

Vores leasingforslag og -aftaler er beregnet med en løbetid på 36 måneder (3 år). Du betaler et fast månedligt beløb baseret på bilens pris, bilens serviceomkostninger, det forventede antal kørte kilometer, som aftales ved indgåelse af kontrakten samt den aktuelle variable rente.

Din lokale Renault-forhandler kan sammensætte en leasingaftale, der tager højde for dine behov og din økonomi, og giver dig et overblik over de faktiske månedlige omkostninger ved din billeasing.

Alle vores leasingaftaler inkluderer service, vedligeholdelse, og vejhjælp. Med en leasingaftale hos os er du således garanteret attraktive vilkår, økonomisk tryghed og maksimal sikkerhed.

For at indgå en aftale om privatleasing forudsættes en positiv kreditgodkendelse. Betaling skal ske via betalingsservice.

Alle priser beregnet på denne side er vejledende. Kontakt din forhandler for konkret tilbud.

Oplev fordelene ved privatleasing

Hos Renault gør vi en ekstra indsats for at give dig en god og tryg oplevelse, når du leaser en bil. Derfor har vi inkluderet en lang række fordele i Renault Privatleasing:

  • Lav førstegangsydelse, så du kan komme ud og køre uden at tage alt for mange penge op af lommen.
  • Lav månedlig ydelse, som giver dig overblik og budgetsikkerhed. Det eneste, du selv skal betale, er brændstof/el-forbrug (ved el-biler), dæk, grøn ejerafgift og obligatorisk kaskoforsikring.
  • Serviceaftale og vejhjælp, der sikrer dig overblik over de månedlige udgifter og sikkerhed for, at din bil altid er serviceret efter producentens forskrifter.

Serviceaftale og vejhjælp

Regelmæssig service og vedligeholdelse er en integreret del af vores leasingaftaler. Serviceaftalen inkluderer løbende sikkerheds-, slitage- og funktionalitetskontroller på et autoriseret Renault værksted, hvor eventuelle fejl og skader bliver udbedret i henhold til fabrikkens forskrifter.

Almindelig vedligeholdelse (eksempelvis skift af motorolie, oliefilter og pakninger) er ligeledes inkluderet i aftalen, og aftalen dækker naturligvis både udgifter til arbejdsløn og eventuelle reservedele.

Vi tilbyder vejhjælp i hele leasingperioden. Vejhjælpen dækker reparation på stedet (om muligt) og bugsering til et af vores autoriserede værksteder. Vær opmærksom på, at vejhjælpen ikke dækker i udlandet, og at skader og slitage som følge af forkert anvendelse af bilen ikke er dækket af serviceaftalen.

Udløb og opsigelse af leasingaftalen

Ved leasingsaftalens udløb sender vi et brev, hvor vi forklarer, hvor bilen skal afleveres, og hvilke muligheder du har for at lease en ny bil. Du har ikke mulighed for at overtage bilen efter leasingperiodens udløb.

Hvis du har kørt mindre end det aftalte antal kilometer, refunderer vi et beløb (beregnet på baggrund af den valgte bilmodel) pr. underkørte kilometer. Tilsvarende opkræver vi et beløb (beregnet på baggrund af den valgte bilmodel) pr. overkørte kilometer, hvis du har kørt mere end det aftalte antal kilometer.

Du kan tidligst opsige leasingaftalen efter 11 måneder med en måneds varsel til udgangen af en måned. Du kan naturligvis benytte din bil i hele opsigelsesperioden.